Nejdelší boxerský zápas trval 110 kol. Boxeři se shodli na remíze, nemohli už stát

Další články v kategorii

Vydělává miliardy, přesto neutrácí. Usyk s hrdostí nosí falešné hodinky Rolex

27.12.2024Před týdnem potvrdil své kvality, výkonem jasně dokázal, že nemá konkurenci. Ukrajinský boxer Oleksandr Usyk si krátce před Vánoci ...

Je pankáč. Thajsko, bojové sporty, tetování a motorky. A teď box v Lucerně

27.12.2024Letos jde do třetího zápasu. A splní se mu jeden sportovní sen. Bernard Plavec si dá zápas v Lucerně. 30. prosince měl boxovat s Jakubem Štáfkem, ...

Klan se rozšiřuje. Do UFC míří další Pereira, soupeřky ničí před limitem

27.12.2024Když fanoušci MMA uslyší jméno Pereira, zbystří. Jeden brazilský nositel tohoto jména si totiž vybudoval v posledních letech ...

Arogance se mi vymstila. Dostal jsem KO v prvním kole, vzpomíná Fleury na lekci

27.12.2024Předposlední prověrkou kariéry pro Karlose Vémolu bude na Oktagonu 65 irský bijec Will Fleury. Bývalý ragbista letos vlétl do československé ...

O Vánocích mu chutnalo. Hill má před soubojem s Procházkou silně přes metrák

27.12.2024Za necelý měsíc jde do akce, slovní palbu ovšem spustil již drahnou dobu předem. Jamahal Hill v posledních týdnech a měsících ...

Pereira dal synovi KO. Ten padl v polštářové bitvě

26.12.2024Svátky prožil s rodinou, s těmi nejbližšími. Dal si na pár dní volno od MMA, od drilu, který ho provází většinu dní ...

Vánoce ve Vémolandu a tradiční pouštění kaprů. Vémola skočil do vody s nimi

26.12.2024Karlos Vémola má opět Vánoce o hladu. Ve Vémolandu je příprava na zápas asi už tradiční součástí svátků klidu ...

Herec z Hollywoodu má 53 let. Milovník cvičení ukázal změnu po 7 letech

26.12.2024Když vás něco baví, držte se toho. Tohle přesně platí pro slavného herce Marka Wahlberga, kterému je třiapadesát let. Na Vánoce ukázal, ...

Jsem rád, že mám za soupeře Gábora. Chci to ukončit do druhého kola, má jasno Novák

26.12.2024Před pár týdny zápas na Heroes Gate v boxu, za pár dní hybridní pravidla a souboj v malých rukavicích. Kryštof Novák ...