Další články v kategorii

Vysněný souboj pro Usyka. Ve hře je návrat světové legendy

04.02.2025Okruh možných a relevantních soupeřů se vládci boxerské těžké váhy Oleksandru Usykovi po druhém triumfu nad Tysonem Furym povážlivě ...

Procházka cílí na tři jména. Dejte mi soupeře a já ukážu, že jsem šampion, říká

04.02.2025První zápas letošního roku Jiřímu Procházkovi vyšel, na lednovém turnaji UFC 311  si poradil s nebezpečným Američanem ...

Za mě nejvíce ohrožují zápasníky nakopávače, říká Novotný. Oktagon řeší testování

03.02.2025Sport a doping. Mor, který byl, je, bude. Bojovat se zakázanými látkami je běh na dlouhou trať. Navíc s překážkami. Ten probíhá ...

Sivák v Ostravě s velkým zahraničním jménem, plánuje RFA. Bude i Mikulášek

03.02.2025Ladí turnaje na rok 2025. Organizace RFA dává dohromady event v Bratislavě, ten proběhne 14. března. Zde půjde Václav Sivák do titulové bitvy ...

Vítězství i se zraněním. Peňáz ukázal pochroumanou nohu

03.02.2025O víkendu vstoupil hodně rázně do nového ročníku Tipsport Gamechangeru. Matěj Peňáz potvrdil roli favorita i elitního postojáře a Davida ...

Těžké váhy vypadly z ringu mezi komentátory

03.02.2025Tak takový titulový souboj těžkých vah se nevidí každý den. Ačkoli si americký hromotluk Brandon Moore o víkendu vybojoval na michiganském ...

Jeden a půl chlapa v ringu. Na Gruzínce by to chtělo v Brně štafle

03.02.2025David a Goliáš, jeden a půl chlapa nebo favorit proti rebelovi. Takové promo má boxerský zápas na páteční turnaj The Ring, který ...

Dvě tornáda v kleci. Britský showman stojí po působivé výhře o Procházku

03.02.2025Předvedl show plnou neortodoxních pohybů, laserových úderů i přesně mířených kopů. Angličan Michael Page si opět ukradl pozornost reflektorů pro ...

Přesná rána na játra a nohy se podlomily. Bolest a TKO

02.02.2025Možná stačilo pár sekund a vše mohlo být jinak, jenže na kdyby se nehraje. Vladimír Lengál prožil smutný konec svého sobotního ...